ING en G.V.V.V. ook komende drie seizoenen aan elkaar verbonden

  • De club

G.V.V.V. heeft de samenwerking met de ING langer verlengd. De blauwhemden en de bank verlengden de overeenkomst op 1 augustus en werken ook de komende drie jaar samen. ING gaat in totaal 625 amateurverenigingen sponsoren. 

G.V.V.V. is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Wilfried Bruijnzeels: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij de activiteiten binnen onze jeugdopleiding, en vooral in het meiden- en vrouwenvoetbal verder ontwikkelen. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

Sporten is voor iedereen

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met G.V.V.V. en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Ander nieuws

Word jij de club commentator van G.V.V.V?

De club | 20 juli 2024
Lees meer

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 19 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer