Joeri Potjes speelde honderdste officiële wedstrijd in vlaggenschip

  • Het eerste

Joeri Potjes speelde afgelopen zaterdag zijn honderdste officiële wedstrijd in het tenue van G.V.V.V. De 25-jarige centrale verdediger behaalde dat aantal bij zijn invalbeurt in Haarlem en wordt daarom zaterdag gehuldigd. 

Met een jeugdopleiding nagenoeg volledig in het betaald voetbal, speelt Joeri Potjes ondertussen alweer sinds seizoen 2019/2020 in het blauw en wit van G.V.V.V. De verdediger kan in zijn seizoenen bij G.V.V.V. rekenen op veel speelminuten en heeft de pech dat hij dankzij afgebroken coronaseizoenen het aantal van honderd wedstrijden nu pas haalt.

Middelpunt van de belangstelling

Dat mag de pret echter niet drukken, want voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen AFC Amsterdam aanstaande zaterdag wordt Joeri Potjes in het middelpunt van de belangstelling gezet als hij wordt gehuldigd voor dit behaalde aantal.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer