KeK Juwelier en Luis & Freya schenken promotiering aan Adnane

  • Het eerste

KeK Juwelier en Luis & Freya hebben Taoufik Adnane recent verrast met een prachtig aandenken aan de promotie van G.V.V.V. naar de tweede divisie. De aanvoerder ontving uit handen van de twee bedrijven een promotiering.

De twee grote organisaties actief in de juweliersbranche verrasten de aanvoerder van de ploeg die promotie afdwong naar de tweede divisie met een unieke ring die deze gebeurtenis extra onvergetelijk maakt. Luis & Freya ontwierp de ring voorzien van speciale tekst en wees de promotie van G.V.V.V. aan als moment van lancering voor dit prachtige product.

Stephan de Koning van KeK Juwelier Veenendaal raakte enthousiast van de plannen en bracht de club en het merk met elkaar in contact. Na het opnemen van de juiste maten, werd Taoufik Adnane als aanvoerder en vertegenwoordiger van het elftal kortgeleden eigenaar van de promotiering voorzien van zijn naam, clubnaam en gebeurtenis.

Vertegenwoordiger van de prestatie

“Jij vertegenwoordigt als aanvoerder het team, daarmee vertegenwoordig jij de gezamenlijke prestatie”, licht accountmanager Benjamin Maasland van Luis & Freya toe als verklaring voor de keuze. “Nu ontvang je deze ring voor de promotie, hopelijk binnenkort als kampioen.”

Taoufik Adnane was op zijn beurt zeer dankbaar voor het unieke geschenk. “Ik ben vereerd. Het is super leuk om dit te mogen ontvangen. Ik vind het een prachtig initiatief en vind het een mooie eer om het spits af te mogen bijten.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Vaste klant in Tweede Divisie Excelsior M. op bezoek

Het eerste | 04 okt 2023
Lees meer

Combinatie-elftal speelt zich gemakkelijk voorbij DTS’35

Het eerste | 03 okt 2023
Lees meer

Vlaggenschip start voorbereiding op ontmoeting met Excelsior Maassluis

Het eerste | 02 okt 2023
Lees meer