Loting eerste ronde TOTO KNVB Beker live te volgen op ESPN

  • Het eerste

De loting voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker is zaterdagavond live te volgen op ESPN. In het programma De Eretribune wordt rond 22.30 uur geloot voor de wedstrijden in bekertoernooi. 

Samen met 53 andere clubs zit G.V.V.V. in de koker voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. De blauwhemden versloegen dinsdagavond BVV Barendrecht op eigen veld met 5-2 en stelden daarmee een plekje zeker in de eerste ronde van het toernooi.

In die eerste ronde stromen in totaal 54 ploegen in. Het gaat dan om in totaal 21 winnaars uit de tweede kwalificatieronde, de kampioen en drie periodekampioenen (Katwijk, Rijnsburgse Boys, HHC Hardenberg en AFC Amsterdam) van de tweede divisie vorig seizoen en 29 betaald voetbalorganisaties met uitzondering van de ploegen die een Europees ticket hebben (Feyenoord, PSV, Ajax, AZ en FC Twente).

Thuisrecht tegen een BVO

Er is dus een mogelijkheid dat G.V.V.V. in de volgende ronde een club treft uit het betaald voetbal. In dat geval geldt altijd het thuisrecht, ook als door de loting anders is bepaald. Mocht een andere amateurvereniging de tegenstander vormen in de eerste ronde, dan is toewijzing vanuit de loting bindend of het thuis of uit is.

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer