PeBa Vastgoed, Equipment4U en ACMA verbinden zich langer als hoofdsponsor

  • De club

G.V.V.V. kan ook dit seizoen rekenen op het hoofdsponsorschap van drie zeer trouwe bedrijven. PeBa Vastgoed, Equipment4U en ACMA hebben toegezegd ook deze jaargang belangrijke sponsoren voor de club te blijven.

De club hecht erg veel waarde aan de investering die alle sponsoren in G.V.V.V. doen, waardoor wij in staat zijn te blijven ontwikkelen. In het bijzonder is de vereniging ook erg blij met de steun die de drie hoofdsponsoren al sinds 2021/2022 in die rol leveren en hebben toegezegd ook dit jaar te blijven doen.

PeBa Vastgoed

Peter Thoutenhoofd en Barend van de Weert zijn met PeBa Vastgoed actief in het beheer van onroerend goed. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe appartementencomplex Kasjmir in het centrumhart van Veenendaal. De bevlogen ondernemers met een blauw hart zijn al lang verbonden aan de vereniging.

Peter Thoutenhoofd deed dit eerst met zijn uitzendorganisatie Vallei Personeel, maar toen hij dat een paar jaar geleden verkocht bleef zijn betrokkenheid groot. Barend van de Weert is met zijn eerdere onderneming in de installatietechniek al besmet geraakt met het blauwe virus en nam dat mee in zijn samenwerking met Peter Thoutenhoofd.

Equipment4U

Daaf Vunderink is met Equipment4U de partner voor nieuwe en/of gebruikte interne transportmiddelen zoals heftrucks, pallettrucks, stapelaars en reachtrucks. Met competitieve prijzen, snelle levering en ruime voorraad onderscheiden we zij zich in de markt. Daarnaast bieden zij een geruststellende garantie van minimaal 12 maanden op jouw aankoop.

Als bestuurder van businessclub Vallei & Rijn en als trouwe sponsor is Daaf Vunderink al jarenlang verbonden aan de club.

ACMA

De overname van Van de Peppel Administratiekantoor door ACMA was voor John van de Peppel geen reden om te stoppen als hoofdsponsor. Hij liet de overnemende partij diezelfde rol vervullen. ACMA is een administratiekantoor met al meer dan 10 jaar ervaring. Er wordt gebruikgemaakt van automatisch boekhouden, maar de nadruk ligt op de persoonlijke dienstverlening.

Ook John van de Peppel is als bestuurder al langere tijd verbonden aan de club, vooral ook als penningmeester in het bestuur van de club.

Ander nieuws

Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

De club | 15 april 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer