Taoufik Adnane behaalt mijlpaal van 350 officiële wedstrijden in hoofdmacht

  • Het eerste

Taoufik Adnane speelde afgelopen zaterdag tegen AFC Amsterdam zijn 350ste officiële wedstrijd in het vlaggenschip van G.V.V.V. De 37-jarige linksback behaalde dat totaal in zijn veertiende seizoen bij de club.  

Doorzettingsvermogen, drijfkracht, energie, een leider. Taoufik Adnane is binnen en buiten de lijnen een graag geziene gast op het sportpark. De Veenendaler maakt al jarenlang onderdeel uit van het eerste elftal van G.V.V.V. en heeft zich dankzij zijn persoonlijkheid in de harten weten te sluiten van de grote blauwe aanhang. Ook nu hij de leeftijd van 37 jaar heeft, is hij nog wekelijks een energieke motor in het elftal van trainer Gery Vink en denkt hij nog lang niet aan stoppen.

In de competitiewedstrijd tegen AFC Amsterdam speelde Adnane zijn 350ste officiële wedstrijd in het blauw en wit van de vereniging. Een erg knappe prestatie, waar binnenkort bij een volgende thuiswedstrijd bij stil wordt gestaan. Via deze weg in ieder geval de meer dan verdiende felicitaties voor hem.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer