Ticketverkoop voor duel met AFC Amsterdam online van start

  • Het eerste

De ticketverkoop voor het duel met AFC Amsterdam, in speelronde 6 van de Betnation Divisie, is gestart. Haal online jouw ticket en voorkom wachten bij de sportparkkassa’s. Geregeld in een klik.

Na een uitstekende week, Koninklijke HFC en BVV Barendrecht werden verslagen, wacht zaterdagmiddag de volgende tegenstander. In de tweede divisie reist AFC Amsterdam af naar sportpark Panhuis voor het treffen met het vlaggenschip. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Haal online jouw kaarten en zorg dat je erbij bent!

Gemakkelijk online bestellen

Volwassenen betalen €10 om deze wedstrijd te bezoeken, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af. Je bestelt al jouw tickets eenvoudig via onze ticketshop. Bewaar de ontvangen tickets gemakkelijk in je mobiele portemonnee en laat ze zaterdag vanaf jouw device scannen aan de kassa’s van ons sportpark. Leden en donateurs van Vallei & Rijn en G.V.V.V. kunnen uiteraard ook hun ledenpas gebruiken voor toegang.

Sportparkkassa’s ook open

Toch liever in de rij aansluiten en aan het hek een kaartje kopen? De sportparkkassa’s openen anderhalf uur voor de wedstrijd, om 13.00 uur. We rekenen op jouw support. Tot zaterdag!

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer