Vlaggenschip bereidt zich voor op treffen met regerend kampioen

  • Het eerste

Het eerste elftal bereidt zich deze week voor op speelronde 7 van de Betnation Divisie. Daarin treft het zaterdag regerend kampioen Katwijk op de Krom in de gelijknamige badplaats. Dit is het weekprogramma.

Met twee zeges op rij in de competitie reist G.V.V.V. vol vertrouwen af richting Katwijk, waar het de gelijknamige ploeg treft. De oranje-zwarten kijken in tegenstelling tot de blauwhemden iets minder gelukkig terug op afgelopen weekend. In de derby tegen Quick Boys werd met 2-0 verloren.

Drie trainingen

De selectie van trainer Gery Vink traint deze week drie keer in aanloop naar de wedstrijd. Maandag-, dinsdag- en donderdagavond worden om 19.45 uur de trainingen afgewerkt op eigen veld. Uiteraard zijn deze momenten te bezoeken. Zaterdag wordt de wedstrijd om 15.30 uur afgetrapt. Niet in Katwijk? Volg het duel dan via onze online media.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer