Zwak JO17-1 gaat op eigen veld kansloos onderuit tegen Musketiers

  • Wedstrijdverslagen

G.V.V.V. JO17-1 heeft de juiste vorm nog niet te pakken. Tegen de Musketiers speelde de ploeg futloos en zonder zelfvertrouwen. Het resultaat was een zeer terechte 0-2 nederlaag.

Musketiers beleefde een makkelijke ochtend op Panhuis. G.V.V.V. bood zeer weinig tegenstand en met name de eerste helft kreeg de ploeg uit Elst voldoende mogelijkheden om een grote score neer te zetten. Het was aan keeper Tim en verdediger Micha te danken dat het bij rust slechts 0-2 stond.

Alles mis

Aan G.V.V.V.-zijde ging eigenlijk alles mis. Het lukte niet de bal in de ploeg te houden en ook bij balverlies liet de ploeg het na om de bal snel weer terug te veroveren. Als het voetballend niet lukt, wat natuurlijk best een keer kan gebeuren, moet dat worden gecompenseerd met een portie werklust maar ook daar ontbrak het aan deze wedstrijd. Nadat Musketiers al een aantal kansen had gemist werd na ruim vijf minuten dan toch de score geopend.

Olanchio probeert het vanaf randje 16.

Toen halverwege de eerste helft na een ingooi ook kinderlijk eenvoudig de 0-2 werd gescoord was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. G.V.V.V. kreeg nog wel wat kleine mogelijkheden maar de ballen verdwenen hoog over of ver naast het doel van Musketiers. In de tweede helft wist G.V.V.V. iets meer tegenstand te bieden. Met de snelle en actieve Olanchio in de ploeg werd G.V.V.V. zowaar enkele malen gevaarlijk maar de overwinning van Musketiers kwam eigenlijk nooit in gevaar.


G.V.V.V. JO17-1 – Musketiers JO17-1 0 – 2 (0 – 2)

Scoreverloop: 6. 0-1; 25. 0-2

Opstelling G.V.V.V. JO17-1: Tim Scholtus (k), Micha van de Haar, Marwan Akbili, Sjoerd van de Lagemaat, Lucas van der Salm, Rowen Nap, Stan Keulers, Thijmen Meijer, Dylan Dirksen, Joris van Wakeren en Donald Thomas.
Wissels: Olanchio Masalandua, Aryan Pakseresht©, Marc van Hardeveld en Milan van de Weerd.

Tekst en fotografie: Jos van Schaik

Ander nieuws

JO12-2 winnaar op het Gerard Willemse toernooi

Wedstrijdverslagen | 09 juni 2024
Lees meer

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Wedstrijdverslagen | 21 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer