Koningin van de cleansheets? Word de nieuwe keeper van VR1

  • Senioren

Is de taak om het doel schoon te houden jou op het lijf geschreven? Dan zoeken wij jou! Vrouwen 1 is op zoek naar een keeper om het team in de tweede klasse te versterken. 

Los! Die bal is voor jou. Een goede keeper is belangrijk voor ieder team, zo ook voor Vrouwen 1. Een ambitieus en enthousiast team dat na promotie haar wedstrijden in de tweede klasse speelt. Onder goede leiding van Yannis Dontis probeert dit team hoge ogen te gooien op een uitdagend niveau.

Goede begeleiding

Naast een goede sfeer, gemotiveerde teamgenoten en een zeer ambitieuze trainersstaf zijn ook de facilitaire zaken, goed geregeld. Behalve de reguliere trainingen met VR1 (dinsdag/donderdag) train je op maandag mee met de keepers en onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iets voor jou? Wij komen graag met jou in contact. Stuur een e-mail naar Simon Rozendaal voor meer informatie.

Ander nieuws

G.V.V.V. O23 weer een stapje hoger op de voetballadder

Senioren | 28 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer