Talenten G.V.V.V. nemen opnieuw deel aan SD Sportswear Beloftencompetitie

  • Opleiding

De beloften van G.V.V.V. nemen ook dit seizoen deel aan de SD Sportswear Beloftencompetitie. Een mix van talentvolle spelers uit de opleiding van de club strijdt in een interessant deelnemersveld mee om de prijzen.

De opzet van de SD Sportswear Beloftencompetitie is dit seizoen uitgebreider dan voorgaande jaren. De competitie kenmerkt zich deze editie door een groter deelnemersveld van twaalf ploegen, verdeeld over drie verschillende poules. G.V.V.V. zit in de tweede poule, waarin het de strijd aangaat met de beloften van Kampong, USV Hercules en Roda’46.

In de andere poules proberen de beloften van SDV Barneveld, DTS Ede, DOVO, Bennekom (poule 1), Hoogland, DVS’33, Zuidvogels en Huizen (poule 3) de halve finales te bereiken. De poulewinnaars en de beste nummer twee spelen in april voor de finaleplaats.

Programma poulefase

G.V.V.V. neemt het in de eerste wedstrijd van de poule op tegen Kampong. De wedstrijd tussen beide ploegen wordt dinsdag 24 oktober gespeeld op Sportpark Panhuis. Op 12 maart spelen de beloften de laatste poulewedstrijd op bezoek bij USV Hercules. Het volledige programma voor G.V.V.V. is als volgt:

  • Dinsdag 24 oktober, 20.00 uur: Jong G.V.V.V. – Jong Kampong;
  • Dinsdag 14 november, 20.00 uur: Jong Roda’46 – Jong G.V.V.V.;
  • Dinsdag 12 december, 20.00 uur: Jong G.V.V.V. – Jong Hercules;
  • Dinsdag 16 januari, 20.00 uur: Jong Kampong – Jong G.V.V.V.;
  • Dinsdag 13 februari, 20.00 uur: Jong G.V.V.V. – Jong Roda’46;
  • Dinsdag 12 maart, 20.00 uur: Jong Hercules – Jong G.V.V.V.

 

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer