Club bedankt leidsmannen tijdens ‘Week van de scheidsrechter’

  • Opleiding

De rol van een scheidsrechter is misschien wel de minst gewaardeerde binnen de lijnen van een voetbalveld. Onterecht, want dankzij de grote inzet van deze mannen en vrouwen kunnen wij wekelijks genieten van onze leukste sport. Daarom bedankten wij deze toppers met een attentie.

De jaarlijkse ‘Week van de scheidsrechter’ laat iedereen altijd weer beseffen hoe dankbaar wij mogen zijn dat wekelijks duizenden mensen zich inzetten om voetbalwedstrijden in goede banen te leiden. Ook bij voetbalvereniging G.V.V.V. besteden wij graag wat aandacht aan deze vrijwilligers, die zich wekelijks beschikbaar stellen om iedereen te laten genieten van de voetbalsport.

Afgelopen week was weer de speciale week voor deze leidsmannen en -vrouwen en dus ontvingen zij de hele week van de aanvoerders een presentje als dank voor hun grote inzet. Want het is echt zo: ‘Zonder scheidsrechter, geen voetbal’. Mannen en vrouwen, dank voor jullie inzet!

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer