Cupkoorts stijgt: haal jouw tickets voor Telstar-thuis nu online

  • Het eerste

De cupkoorts begint te stijgen op sportpark Panhuis, want dinsdagavond neemt G.V.V.V. het in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen eerstedivisionist Telstar. Is het bekeraffiche het volgende hoofdstuk in een nieuw bekersprookje? Dit wil je echt niet missen. Haal jouw tickets!

Daags na de overwinning op HHC Hardenberg moet de volgende ploeg met knikkende knieën naar Veenendaal afreizen. Dit keer is het Telstar, de nummer zeventien uit de Keuken Kampioen Divisie, die het tegen ons vlaggenschip moet opnemen in de eerste ronde van het landelijk bekertoernooi. Blauwen weten als geen ander dat verschillende clubs uit het betaald voetbal sneuvelen onder de lichten van sportpark Panhuis en daarom gaan wij met opgeheven hoofd dit duel in.

Zorg dat je erbij bent

Wij vieren onze successen het liefst met onze trouwe achterban en daarom rekenen wij op jullie komst naar het sportpark voor dit heerlijke bekeravondje! De ploeg van trainer Gery Vink is in vorm en hoopt samen met jou nieuwe geschiedenis te schrijven. Zorg dat je er dinsdagavond bij bent en koop nu jouw tickets voor het duel tegen Telstar. Je doet dit eenvoudig via onze ticketshop.

Tickets voor iedereen

Zowel leden als niet-leden hebben deze avond een ticket nodig om de wedstrijd bij te kunnen wonen. Volwassenen betalen €10 voor een ticket, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af. Het ticket ontvang je meteen in je e-mail. Uitprinten is niet nodig, want wij scannen eenvoudig vanaf jouw mobiele apparaat. Lukt het niet om online een kaartje te kopen? Onze sportparkkassa’s zijn ook geopend, vanaf 18.30 uur ben je welkom.

Trainingen op andere velden

Alle trainingen op de andere velden gaan dinsdagavond gewoon door. Voor de trainingen is het hek aan de zijde van veld 2 geopend. De horeca is dinsdagavond alleen beschikbaar voor toeschouwers die in het bezit zijn van een geldig ticket voor deze wedstrijd.

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer