Eerste toernooi voor VR30+ smaakt naar meer na succesvolle aftrap bij VRC

  • Wedstrijdverslagen

Vrijdagavond 6 oktober stond het eerste wedstrijd toernooi op de agenda van de VR30+ bij VRC. Gespannen gezichten van wat ze konden gaan verwachten en doordat ze helaas nog niet compleet waren, waren er wat zorgen of ze het wel konden volhouden zonder wissels. Gelukkig werden we nog op het laatste moment geholpen door Daphne.

Allereerst natuurlijk in het blauw wit kwamen de dames de kleedkamer uit en gingen zich opwarmen. De eerste wedstrijd was tegen VRC2, na 2 minuten brak Renske ineens door en sprintte naar de keepster om de bal mooi in het net te leggen. Jaja…..we hadden de tegenstanders wakker geschud….. helaas werd VRC sterker en uiteindelijk eindige de wedstrijd in 3-1. Onze dames hadden gestreden en deden echt niet onder voor de tegenstander.

De tweede wedstrijd was tegen Candia, Annemiek stond op doel en had vele mooie reddingen, helaas 1 bal glipte er doorheen. Bij de derde wedstrijd tegen DEV Doorn sloeg de vermoeidheid echt toe maar opgeven was geen optie voor deze moeders en gingen volop de strijd in waar ook hier maar met 1-0 werd verloren. De laatste wedstrijd tegen VRC 1 werden we geholpen door Candia als wisselspeler want de koek was op, het laatste restje kracht werd eruit geperst en met maar weer twee tegendoelpunten eindigende dit eerste toernooi.

Trots op de groep

Voor de allereerste keer zijn we helemaal niet weggespeeld en de trots van de dames was dan ook terecht. De afterparty (3e helft) was door de dames van VRC een foute bingo met muziek georganiseerd wat heel erg gezellig was. Volgende wedstrijd is het toernooi op 3 november bij DEV Doorn.

Ander nieuws

JO12-2 winnaar op het Gerard Willemse toernooi

Wedstrijdverslagen | 09 juni 2024
Lees meer

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Wedstrijdverslagen | 21 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer