Dylan Chiazor rondt revalidatie af met officieel debuut in hoofdmacht

  • Het eerste

Dylan Chiazor heeft zaterdagmiddag zijn officiële debuut gemaakt in het eerste elftal van G.V.V.V. De 25-jarige aanvaller mocht na maanden blessureleed in de gewonnen uitwedstrijd tegen Katwijk invallen. 

Het was voor de aanvaller een bekroning op zijn lange revalidatie. Maandenlang mocht Chiazor niet bezig zijn met dat wat hij zo graag doet. Onder begeleiding van de medische staf werkte de buitenspeler al sinds zijn ondertekening van het contract in de hoofdmacht aan zijn herstel.

Eerder maakte hij in de O23 al zijn eerste wedstrijdminuten en zaterdagmiddag mocht hij in Katwijk zijn revalidatie dan echt afronden door te debuteren in het duel dat door G.V.V.V. met 0-2 werd gewonnen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer