G.V.V.V. rondt contractverlenging met Barry Maguire succesvol af

  • Het eerste

Barry Maguire blijft in ieder geval ook volgend seizoen zijn kwaliteiten vertonen in de hoofdmacht van G.V.V.V. Het aflopende contract met de 33-jarige verdediger is met een jaar verlengd, tot medio 2025.

De technische commissie is erin geslaagd om Barry Maguire (Tiel, 27 oktober 1989) langer te behouden in het eerste elftal van G.V.V.V. De oud-profvoetballer tekende vorig jaar zomer bij de Veenendaalse blauwhemden en vormt met zijn ervaring een belangrijke speler in de formatie van trainer Gery Vink, getuige ook zijn vijftig officiële wedstrijden in nog geen anderhalf seizoen.

Met een focus op een carrière buiten het betaald voetbal wist G.V.V.V. vlak voor de start van vorig seizoen Barry Maguire aan de selectie toe te voegen. In zijn eerste seizoen speelde hij nagenoeg alle wedstrijden vanaf het middenveld. Dit seizoen schoof trainer Gery Vink de Tielenaar na vier wedstrijden naar de verdediging, waar hij veel lof oogst met zijn spel en de ploeg vervolgens vijf van de zes officiële duels won.

De Boer: ‘Erg blij dat dit is gelukt’

Er was technisch manager Rob de Boer veel aan gelegen om snel te verlengen met Maguire. “Barry Maguire is een leider in het veld. Hij speelt nu sinds een paar weken achterin en doet het daar erg goed. Wij zagen veel redenen om snel met hem te verlengen. Het maakt ons erg blij dat dit is gelukt en hij minimaal nog een seizoen blijft.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer