G.V.V.V. weet ook Mart de Jong langer aan zich te binden

  • Het eerste

Mart de Jong blijft ook de komende twee seizoenen onderdeel van het eerste elftal. Dat zijn de middenvelder en G.V.V.V. overeengekomen. Het nieuwe contract loopt tot medio 2026.

Mart de Jong (Ede, 21 november 1995) werd in 2017 toegevoegd aan de hoofdmacht van G.V.V.V. en speelde tot dusver 189 officiële wedstrijden. De middenvelder kwam met de technische commissie een nieuwe tweejarige verbintenis overeen, waardoor hij in ieder geval nog tot 2026 aan de blauwhemden verbonden blijft.

Sinds zijn komst naar Veenendaal miste De Jong weinig wedstrijden en is hij ook dit seizoen een vaste waarde in de basiself van trainer Gery Vink. De 27-jarige Edenaar verbindt met het nieuwe contract zijn toekomst aan de vereniging en is de derde vastgelegde speler voor volgend seizoen, daags nadat ook Quiermo Dumay zijn aflopende overeenkomst verlengde. Genrich Sillé heeft een doorlopend contract.

De Boer: ‘Belangrijke pijler op ons middenveld’

Voor technisch manager Rob de Boer was de contractverlenging van Mart de Jong een eenvoudige optelsom. “Wij wilden graag door en Mart had diezelfde mening. Dan is één en één twee en was de meerjarige verlenging dus snel geregeld. Hij is een belangrijke pijler op ons middenveld en gaat nu voor zijn achtste en negende seizoen. Mooi voor hem en voor ons.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer