Haal jouw tickets voor bekerduel tegen Telstar nu online

  • Het eerste

G.V.V.V. strijdt samen met Telstar voor een plek in de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker. Onder de lichten van sportpark Panhuis gaan de blauwhemden dinsdag 31 oktober op jacht naar de zege. Mét jou! Haal jouw tickets nu online.

Wedstrijden in de TOTO KNVB Beker zijn altijd garantie voor beleving en sensatie. Herinner de wedstrijden tegen Helmond Sport, FC Dordrecht en PSV. Graag maken wij samen met jou nieuwe herinneringen in onze clubhistorie en gaan wij voor een plek in de tweede ronde van het landelijke bekertoernooi ten koste van de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie. De aftrap is op dinsdag 31 oktober om 20.00 uur.

Haal nu online

Je haalt jouw tickets voor deze wedstrijd vanaf nu online. Zowel leden als niet-leden hebben voor dit bekerduel een ticket nodig, die is aangeschaft via onze online ticketshop. Jeugd tot 16 jaar en 65-plussers betalen €7 om aanwezig te zijn. Voor volwassenen is de toegangsprijs €10. Er zijn geen losse tickets voor de zittribune. Na bestelling ontvang je jouw tickets direct in de mailbox. Uitprinten is niet nodig, wij scannen de tickets eenvoudig vanaf je mobiele apparaat.

Trainingen gaan gewoon door

Trainingen op andere velden gaan dinsdag 31 oktober gewoon door. De ingang aan de zijde van veld 2 wordt deze avond geopend voor de trainingen.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer