Haal jouw tickets voor het treffen met HHC Hardenberg nu al online

  • Het eerste

Na een weekje rust hervat de hoofdmacht dit weekend de competitie weer. In de Betnation Divisie ontvangen wij HHC Hardenberg. Haal jouw tickets voor het treffen met de oranje-zwarten nu online. 

Na een uitstekende reeks ging de ploeg van trainer Gery Vink een kleine twee weken geleden met een vervelende nasmaak het vrije weekend in, door een nederlaag op bezoek bij ACV Assen. Voor de ploeg uit Hardenberg wil het ook niet vlotten. De ploeg uit Overijssel wist de laatste vier wedstrijden niet te winnen (drie verlies, een gelijkspel). Voor beide formaties is er dus alles aan gelegen om te winnen.

Dit wil je niet missen

We kunnen nog wel meer redenen bedenken waarom je deze wedstrijd moet bezoeken, maar wij verwachten dat je gezien de ranglijst en kwaliteit van beide ploegen genoeg zin hebt gekregen om hierbij aanwezig te zijn. Voorkom daarom dat je moet aansluiten in de rij voor de sportparkkassa’s en haal nu alvast jouw ticket voor deze wedstrijd online in onze ticketshop. Handig, want dan loop je zo door.

Dat is handig

Volwassenen betalen €10 om deze wedstrijd te bezoeken, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af voor een ticket. Je toegangsbewijs ontvang je direct in de e-mail. Printen is niet nodig, want je laat het ticket eenvoudig vanaf je mobiele apparaat scannen. We zien jou zaterdag 14.30 uur op Panhuis! De kassa’s openen om 13.00 uur.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer