Hoofdmacht start voorbereiding op ontmoeting met HHC Hardenberg

  • Het eerste

Het eerste elftal begint na een weekje zonder competitievoetbal weer aan de hervatting van de Betnation Divisie met een thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg. De hoofdmacht traint drie keer in aanloop naar de tiende speelronde. Dit is het weekprogramma.

De gewonnen oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels was de laatste verrichting van de ploeg van trainer Gery Vink voordat de selectie kon genieten van een week zonder activiteiten. Vol energie en enthousiasme gaat de focus vanaf deze week weer op HHC Hardenberg. De blauwhemden ontvangen de ploeg uit Overijssel zaterdagmiddag op eigen veld.

Training op woensdagavond

In aanloop naar die ontmoeting wordt er deze week drie keer getraind. De training op maandagavond vervalt en wordt verplaatst naar woensdagavond. Tevens is de selectie dinsdag- en donderdagavond op het trainingsveld te vinden. Alle trainingen beginnen om 19.45 uur, de wedstrijd zaterdag om 14.30 uur.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer