Jeugdspelers verkopen enthousiast al ruim 600 loten Grote Clubactie

  • Opleiding

De Grote Clubactie is nog maar net begonnen en kent nu al veel hoogtepunten voor zowel de verkopers als de club. Alle jeugdspelers verkochten in de eerste weken van de actie al ruim zeshonderd loten.

Als drijfveer achter de actie is de Jeugd Ontspannings Commissie (J.O.C.) zeer trots op het aantal loten dat de jeugdige leden nu al hebben weten te verkopen aan ouders en bekenden. Dit seizoen heeft elk jeugdlid een e-mail ontvangen om de loten digitaal te verkopen. Dit maakt het verkopen van nieuwe loten nog makkelijker voor zowel de verkoper als koper.

Koop een lot en maak kans

Het team en de drie spelers die de meeste loten verkopen krijgen na afloop van de actie mooie prijzen. De verkoop van de loten kan nog tot en met 13 november en dus is er voor iedereen nog veel kans om mee te doen om de prijzen.

Dinsdagmiddag stond het totaal aantal verkochte loten op een prachtig totaal van 626 stuks, wat voor de club een directe opbrengst van €1.502,40 betekent. Geweldige cijfers na ruim drie weken. Het doel van de actie is door de club gesteld op €2.000 en er is groot vertrouwen dat dat bedrag gehaald wordt.

Superloten

Jeugdige leden kunnen meteen grote stappen zetten naar de prijzen door superloten te verkopen. Een superlot bevat vijftig loten, waarmee de koper vijftig keer kans maakt op de prijzen. Door een superlot te verkopen, gaat €120 rechtstreeks de clubkas in. Een koper kan loten uit het superlot ook uitdelen aan relaties, personeel of klanten. Wil jij een lot of superlot kopen? Klik dan op de link of neem contact op met een enthousiast jeugdlid.

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer