Toyota Van Gent steekt JO13-1 letterlijk in een nieuw jasje

  • Opleiding

Met trots presenteren wij de nieuwe sponsorkleding voor de JO13-1. Zowel op de trainingsavonden als op de zaterdagen stralen ze één team uit, zowel op als naast het (trainings)veld. 

Op de zomerse avonden trainen ze in een korte broek en een t-shirt met korte mouw. In de wintermaanden wordt er getraind in een lange trainingsbroek en een blauwe trainingstrui. Op de wedstrijddagen dragen ze de presentatiepakken, welke gesponsord zijn door Gebr. Van Gent. Uiteraard ook voorzien van de naam en het logo van Gebr. Van Gent. De trainingskleding is door een anonieme sponsor geregeld met behulp van een kleine eigen bijdrage van de ouders.

Directeur Diderik van Gent is trots dat hij “de blauwe JO13-1 jeugd” heeft gesponsord. De JO13-1 deed mee aan een ‘social media actie’, welke door Van Gent was uitgezet en was hiervan een van de winnaars. Diderik: “Wij kregen zoveel verzoeken/aanmeldingen om dit team van G.V.V.V. te sponsoren, dat wij echt ‘geen nee’ konden zeggen. Daarnaast vind ik het ook leuk dat er door de leider van dit team veel activiteiten worden geregeld rondom dit team en zo nu en dan lees ik ook nog eens een leuk wedstrijdverslag op de website over dit team.

Gekozen uit vele aanmeldingen

Ik betrap me er zelf nu al op dat ik toch stiekem op de zaterdagen even naar de uitslagen kijk van de JO13-1 op de voetbal.nl app. Terwijl mijn kinderen actief zijn bij de “rode buurman”. Wat ik nu alweer hoorde is, dat ze in 2024 weer gaan deelnemen aan een Internationaal toernooi in Belgie. Dat betekent ook voor ons als Gebr. Van Gent, een verdere uitbreiding van onze naamsbekendheid over de Nederlandse grenzen heen, sluit Diderik af met een ‘glimlach en knipoog.”

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer