Pre-sale voor bekerwedstrijd tegen Telstar start op 17 oktober

  • Het eerste

Tickets voor de bekerwedstrijd tegen Telstar zijn vanaf dinsdag 17 oktober online verkrijgbaar. G.V.V.V. strijdt samen met de ‘Witte Leeuwen’ voor een plek in de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker. Dit wil je niet missen!

Bekerwedstrijden onder de lichten van sportpark Panhuis zijn altijd een garantie voor spektakel. Diverse clubs uit het betaald voetbal zagen hun bekeravontuur eindigen op de grasmat van G.V.V.V. Het uitschakelen van FC Dordrecht en Helmond Sport, maar ook de boeiende en spannende ontmoetingen met FC Den Bosch en PSV staan veel blauwen nog vers in het geheugen. Telstar moet de volgende ploeg zijn die aan het rijtje van verslagen ploegen wordt toegevoegd.

Je koopt eenvoudig een ticket

Je wil deze bekerwedstrijd niet missen en daarom is dinsdag 17 oktober een dag om in je agenda te omcirkelen, als de voorverkoop voor deze wedstrijd online begint. Leden en niet-leden kunnen voor dit bekerduel een ticket kopen in onze ticketshop. Volwassenen betalen €10 voor het bezoeken van deze wedstrijd. Jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af. Supporters van Telstar kopen binnenkort eenvoudig via de eigen club een ticket voor deze wedstrijd.

Trainingen op andere velden gaan door

De trainingen op velden 2, 3 en de strook gaan op de wedstrijddag gewoon door. Het is uiteraard aan teams vrij om te bepalen om de wedstrijd desondanks gewoon bij te wonen. De horeca is deze avond alleen beschikbaar voor mensen die een geldig ticket voor de wedstrijd bezitten. Voor de trainingen openen wij de ingang aan de zijde van veld 2.

Nieuw hoofdstuk in ons sprookje?

De wedstrijd tegen Telstar wordt gespeeld op dinsdag 31 oktober om 20.00 uur. Omcirkel dus ook meteen even dat moment in je agenda, als je dat nog niet had gedaan. Wij rekenen ook in het bekertoernooi op jouw grote steun! Wordt dit een nieuw hoofdstuk in ons bekersprookje?

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer