Quiermo Dumay en G.V.V.V. bereiken akkoord over nieuw contract

  • Het eerste

Quiermo Dumay heeft zijn aflopende contract in de hoofdmacht van G.V.V.V. verlengd. De 22-jarige vleugelverdediger sloot met de Veenendaalse tweededivisionist een nieuwe overeenkomst van twee jaar, tot medio 2026.

Met het vernieuwde contract van Quiermo Dumay (Apeldoorn, 10 februari 2001) tekent de vleugelverdediger voor zijn derde en vierde seizoen in het eerste elftal van G.V.V.V. De rechtspoot kan zijn sinds komst naar Veenendaal rekenen op veel speelminuten in het elftal van trainer Gery Vink. Dumay startte dit seizoen als linksback, maar speelt momenteel als rechtervleugelverdediger. De 22-jarige Apeldoorner heeft tot nu toe 46 officiële wedstrijden gespeeld in de hoofdmacht.

Quiermo Dumay begon zijn opleiding in woonplaats Apeldoorn, bij de jeugd van CSV Apeldoorn. Daar werd hij op 14-jarige leeftijd gescout door Go Ahead Eagles, waar hij tot 2022 speelde. Bij de Deventer eredivisionist debuteerde hij in oktober 2021 tijdens een bekerwedstrijd tegen Almere City FC in het eerste elftal. Na dat seizoen werd hij gecontracteerd door G.V.V.V. waar hij zijn aflopende contract nu tot medio 2026 heeft verlengd.

De Boer: ‘Dumay ontwikkelt zich uitstekend’

De technische commissie is zeer tevreden over de ontwikkeling van Dumay, zegt technisch manager Rob de Boer: “Hij ontwikkelt zich uitstekend en heeft het prima naar zijn zin bij G.V.V.V. Wij vinden het erg mooi en fijn om een speler met zo’n drive twee jaar langer te kunnen binden aan onze selectie.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer