Van de bestuurstafel // Q3: ledengroei zet door, commerciële focus in jeugd

  • De club

Het Algemeen Bestuur brengt de achterban ieder kwartaal op de hoogte van de besluiten en ontwikkelingen binnen de vereniging met een ‘Van de bestuurstafel’.

Ook tijdens het derde kwartaal hebben we niet stil gezeten en informeren wij je graag over een aantal ontwikkelingen binnen de club. Daarnaast vermelden we ook graag dat op 25 augustus jl. de nieuwe ontvangstruimte van Businessclub Vallei & Rijn officieel is geopend. Tevens hebben wij 17 augustus jl. samen met het bestuur van de supportersvereniging De Blauwen een goede evaluatie gehad van afgelopen seizoen en hebben wij vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. We zijn blij met deze goede samenwerking!

Met veel plezier kijk ik ook terug op onze Familiedag die dankzij de inzet van ons Eventteam en veel vrijwilligers een groot succes was met 277 bezoekers. Ons Team Marketing & Communicatie is de afgelopen maanden druk bezig geweest om weer een prachtig magazine te produceren, vol met verhalen en reportages uit onze club. 9 september jl. mocht ik het eerste exemplaar ontvangen van Youri.

Commerciele focus in de opleiding

Verder is Joost Rebholz volop aan de slag in zijn rol als accountmanager. Wil je als sponsor een bijdrage leveren aan onze club, laat het Joost weten via commercie@gvvv.nl of WhatsApp: 06 – 417 04 987. Na de herfstvakantie gaan we aan de slag met een team dat zich specifiek gaat richten op marketing, communicatie, ledenwerving en commercie (sponsoring) voor de voetbal-/jeugdafdeling. Hier worden jullie nog nader over geïnformeerd.

Wil je ook je steentje bijdragen en de club verder helpen? Meld je dan aan, we blijven continue op zoek naar vrijwilligers en sponsoren.

We wensen jullie weer veel plezier de komende maanden!

 

Namens het bestuur,

Wilfried Bruijnzeels
Voorzitter G.V.V.V.


Nieuwe invulling besturing voetbaltak

Simon Rozendaal en Joanne van Hoeflaken pakken samen de aansturing van de voetbalafdeling op. Het tweetal gaat dit doen vanuit een bestuursfunctie, waarmee het Algemeen Bestuur gecompleteerd is.

Het tweetal gaat daardoor de bestaande functies in het Algemeen Bestuur bekleden. Joanne van Hoeflaken richt zich in haar functie op de voetbalzaken, terwijl Simon Rozendaal verantwoordelijk wordt voor de Voetbal Academy. Laatstgenoemde neemt daarmee die rol over van Martin van Eck en Simon Brouwer.

Drietal hoofdsponsoren blijft verbonden aan de vereniging

Onze drie hoofdsponsoren PeBa Vastgoed, Equipment4U en ACMA hebben recent hun hoofdsponsorschap voor seizoen 2023/2024 officieel ondertekend. Dankzij de steun van deze drie blauwe bedrijven hebben wij een sterke basis om de komende tijd verder te ontwikkelen en door te groeien. ACMA is een nieuwe naam op het shirt, maar is door de overname van John van de Peppel Administratiekantoor een vertrouwd vertegenwoordiger. Lees hier het gehele artikel.

Grote Clubactie

Dit jaar verkopen wij loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst. De opbrengst van De Grote Clubactie is bestemd voor het organiseren van activiteiten voor de jeugd van G.V.V.V. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie was op zaterdag 23 september. De actie loopt t/m 13 november. Op 28 november is de trekking. Lees hier het gehele artikel.

ING en G.V.V.V. ook komende drie seizoenen aan elkaar verbonden

G.V.V.V. heeft de samenwerking met de ING langer verlengd. De blauwhemden en de bank verlengden de overeenkomst op 1 augustus en werken ook de komende drie jaar samen. Lees hier het gehele artikel.

Rabo Clubsupport van start: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Als lid van Rabobank kon je t/m 26 september jouw stem uitbrengen op G.V.V.V. Met de opbrengsten van die actie willen wij een ASM Court realiseren op het sportpark. Lees hier het gehele artikel.

Ledengroei zet door

Dit nieuwe seizoen hebben wij weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen en voorzien van een prachtig blauw tenue. Ook niet-spelende leden schreven zich in grote aantallen in. Het geeft ons energie om te zien hoeveel mensen hun verbondenheid met de club uiten in de vorm van een lidmaatschap. Op voetballend vlak heeft deze toename geleid tot een nieuw zesde seniorenteam en een tweede elftal in de O23.

De toename in teams is uiteraard erg mooi en wij hopen in de komende tijd nog meer leden te mogen verwelkomen. Tegelijkertijd geeft het ook uitdagingen om alle teams te voorzien van een trainer en leider. Onze mensen van Voetbal Technische Zaken en de coördinatoren werken hard om dit te regelen. Lijkt het jou leuk om ook wat binnen onze voetbalafdeling te doen? Dan is nu het moment om je aan te melden.

Nieuwe jeugdinformatiegids

Team Marketing & Communicatie heeft naast het magazine ook een nieuwe jeugdinformatiegids opgeleverd in opdracht van de opleiding. De gids is verspreid via de mail en ook via onze website te lezen. Je vindt het nieuwe exemplaar hier.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer