Hoofdmacht bereidt zich in nieuwe week voor op negende speelronde

  • Het eerste

Het eerste elftal werkt deze week toe naar de ontmoeting met ACV Assen. Tegen de ploeg uit Drenthe wil de hoofdmacht de goede lijn doortrekken en revanche nemen op de twee nederlagen van vorig seizoen. Dit is het weekprogramma.

Ongetwijfeld lachende gezichten op de training maandagavond, als G.V.V.V. zich na vijf ongeslagen duels op rij gaat voorbereiden op de wedstrijd tegen ACV Assen in de negende speelronde van de competitie. Net als de blauwe hoofdmacht promoveerde ook de tegenstander afgelopen zomer naar het hoogste amateurniveau.

Drie trainingsmomenten

In aanloop naar deze wedstrijd traint het eerste elftal drie keer. Maandag-, dinsdag- en donderdagavond werkt de hoofdmacht een training af op eigen veld. Zaterdag om 14.30 uur wordt er in Assen afgetrapt voor het duel.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer