Vlaggenschip start voorbereiding op treffen met Telstar en Lisse

  • Het eerste

Het eerste elftal start maandagavond de voorbereiding op een tweetal wedstrijden die deze week worden afgewerkt. Dinsdagavond treffen de blauwhemden Telstar in de TOTO KNVB Beker, zaterdag FC Lisse in de Betnation Divisie.

Genieten, opladen, voorbereiden en weer door. De week begint uitstekend voor de selectie, nadat het afgelopen weekend erin slaagde om HHC Hardenberg te verslaan (2-1). Nu gaat de focus weer volledig op de volgende wedstrijden, te beginnen met Telstar. Die bekerwedstrijd wordt dinsdagavond om 20.00 uur afgewerkt. Vervolgens staat zaterdag de ontmoeting met FC Lisse op het programma om 14.30 uur op Ter Specke.

Tweetal trainingen

Tevens werkt de hoofdmacht nog een tweetal trainingen af. Op maandag- en donderdagavond traint het eerste elftal om 19.45 uur. Je bent uiteraard welkom om de verrichtingen ook op die momenten te volgen.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer