Weekend vol feest: elf opleidingsteams kronen zich tot kampioen

  • Opleiding

Het was een weekend vol feestelijkheden op sportpark Panhuis. Liefst elf teams uit de jeugdopleiding kroonden zich tot kampioen in de eerste fase van het seizoen.

Met nieuwe indelingen in de competities is het seizoen opgesplitst in vier fases. Teams spelen in die fase één keer tegen alle clubs in die poule. In de opleiding van G.V.V.V. zijn liefst elf teams uitstekend uit de startblokken geschoten dit jaar, want zij kroonden zich tot kampioen in hun eigen competitie.

Vanuit de opleiding werden alle kampioenen onthaalt met een presentje. De club is trots op de behaalde resultaten en successen en blijft zich inzetten om voor alle niveaus en leeftijden de beste regionale opleiding te bieden.

Applaus

De handen mogen in de eerste fase op elkaar voor de volgende teams: JO16-1, JO14-1,JO14-2, JO13-2, MO13-1, JO11-1, JO11-2, MO11-1, JO10-1, JO8-2 en JO8-4. Hoeveel teams behalen in de tweede fase zo’n prachtig resultaat?

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer