Beloftenteam op zoek naar eerherstel in competitie bij Roda ‘46

  • Opleiding

Komende dinsdagavond gaan onze jonge talenten (O23) in de SD Sportswear beloftencompetitie op bezoek bij hun evenknieën van Roda ’46 in Leusden.

De hernieuwde kennismaking in deze competitie een kleine drie weken geleden in de eerste ronde van poule 2, was geen onverdeeld genoegen voor Jong G.V.V.V. Want in eigen huis waren de jonge gasten van Kampong met 2-4 te sterk. Datzelfde gevoel, en hoogstwaarschijnlijk nog wel iets meer, is van toepassing voor de gastheren van Roda ’46. Zij kregen in Utrecht, bij de vierde deelnemer in deze poule, USV Hercules, maar liefst met 10-2 op de broek.

Debutant in de competitie

Voor zover we hebben kunnen nagaan was het voor Jong Roda ’46 een echt debuut in deze beloftencompetitie, want ze namen niet eerder deel. En dan zo debuteren is natuurlijk zeer teleurstellend voor de Leusdenaren. Maar een echte schande is het niet, want de derdedivisionist uit de Domstad, staat bekend om haar zeer goede jeugdopleiding met diverse teams die op een heel hoog niveau spelen. Ook spraken zij in het verleden een flink woordje mee in de voorgaande edities van deze SD Sportswear beloftencompetitie, en waren ze ook al eens overall winnaar. Onze eigen eerdere talenten kunnen daarover meepraten, want bij de laatste deelname in het seizoen ’21-’22, wat helaas door de coronamaatregelen niet kon worden uitgespeeld, kreeg Jong G.V.V.V. op sportpark Voordorp ook met 8-1 klop.

Kans aangrijpen

Er komen dus aanstaande dinsdagavond twee teams in de wei, die op zoek zijn naar eerherstel. En natuurlijk zijn we dan wel zo chauvinistisch dat we hopen en wensen dat de selectie van de trainers Anass Lakhal, Dennis van Meegdenburg en Erik Warnar die kans met beide handen gaan aangrijpen. Op voorhand wensen we ons beloftenteam in Leusden veel succes toe. Jong Roda ’46 – Jong G.V.V.V. begint op het Burg. Buiningpark, Bavoortseweg 2 te Leusden om 20.30 uur.

Ander nieuws

Ajax Camp bij G.V.V.V. in volle gang

Opleiding | 16 juli 2024
Lees meer

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer