Alle plekken buscombi Spakenburg-uit vergeven: wachtlijst geopend

  • Het eerste

Supporters van G.V.V.V. die zaterdagmiddag de competitiewedstrijd van het eerste elftal op bezoek bij Spakenburg willen zien, moeten verplicht gebruik maken van een buscombi. Dat heeft de gemeente Bunschoten-Spakenburg besloten en laten weten aan de clubs.

De maatregel is het gevolg van een indicatie die de gemeente geeft aan wedstrijden van clubs op hoog amateurniveau. G.V.V.V. betreurt de maatregel, maar heeft de gemeente Bunschoten-Spakenburg en SV Spakenburg laten weten opvolging te geven door het aanbieden van buscombi’s voor aanhang van de club. Het is onder geen voorwaarde mogelijk om de wedstrijd anders te bezoeken, aangezien de kassa’s op de wedstrijddag gesloten blijven.

Bus vol: wachtlijst geopend

Alle beschikbare plaatsen in de buscombi zijn vergeven. Dat betekent dat je je alleen nog maar kan aanmelden voor de wachtlijst. In volgorde van aanmeldingen worden eventueel vrijgekomen plekken dan vergeven. Leden van supportersvereniging De Blauwen (die de busreizen organiseert) betalen €20 voor een ticket voor bus en wedstrijd. Niet-leden van de supportersvereniging betalen €25. De bus vertrekt om 13.45 uur vanaf sportpark Panhuis.

Wedstrijdticket

In de supportersbus betaal je voor de reis en het ticket. Dat doe je eenvoudig met pin of contact. Je ontvangt daarna het ticket voor de wedstrijd.

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer