Dit moet je weten voor de ontmoeting in en tegen Noordwijk

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt zaterdagmiddag in de dertiende speelronde van de Betnation Divisie op bezoek bij voetbalvereniging Noordwijk. De ploeg uit de Bollenstreek staat een plek onder de ploeg van trainer Gery Vink. Dit moet je weten voor deze wedstrijd.

Eerder deze week maakten wij al bekend dat de aftrap een halfuur is vervroegd. Op verzoek van de thuisploeg en wegens het sportgala in de plaats wordt de wedstrijd nu om 14.00 uur in beweging gebracht, dertig minuten eerder dan oorspronkelijk. Hou hier rekening mee als je de reis naar Noordwijk gaat maken.

Haal jouw tickets al online

Zoals gebruikelijk bij onze eigen wedstrijden, heeft ook Noordwijk alvast de online kassa’s geopend voor de wedstrijd tegen ons vlaggenschip. Daardoor kun jij nu alvast jouw tickets halen en hoef je zaterdagmiddag niet aan te sluiten in de rij voor de ingang. Handig! Je koopt de tickets hier.

Pinapparaat in de zak: geen cash mogelijk

Op het hele complex heeft Noordwijk uitsluitend betalingen via pin. Dat betekent dat het betalen met contant geld zaterdagmiddag niet mogelijk is. Pinpas dus in de zak als je vertrekt vanaf huis, anders sta je daar letterlijk met lege handen.

Werkzaamheden op de A12

Dit weekend wordt er gewerkt op de A12 richting Arnhem tussen knooppunt Oudenrijn en Lunetten. Door de werkzaamheden dient het verkeer over de A12 rekening te houden met een kwartier tot veertig minuten extra reistijd. Hou hier op de terugreis naar Veenendaal rekening mee.

 

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer