Donderdagavond geen trainingen op sportpark tot 19.30 uur

  • De club

Alle trainingen die donderdagavond plaatsvinden tot 19.30 uur gaan niet door. Dat heeft de vereniging besloten in verband met de condoleance voor Agaath Hocqué. De trainingen die later op de avond beginnen gaan wel door. 

Ons blauwe hart huilt door het plotselinge overlijden van Agaath Hocqué. Donderdagmiddag is er in het clubhuis gelegenheid om tussen 16.00 uur en 18.00 uur een laatste groet te brengen aan Agaath en de familie een hart onder de riem te steken. Daarom hebben wij besloten om alle andere activiteiten op het sportpark te annuleren tot 19.30 uur. De trainingen die later beginnen kunnen wel doorgaan.

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer