Eerste elftal start voorbereiding op veertiende duel in Betnation Divisie

  • Het eerste

Het eerste elftal bereidt zich deze week voor op speelronde 14 in de Betnation Divisie. De ploeg van trainer Gery Vink werkt op eigen veld toe naar de ontmoeting met Kozakken Boys, zaterdag om 14.30 uur. 

Daags na het gelijkspel tegen Noordwijk, richt G.V.V.V. de pijlen op de ontmoeting met Kozakken Boys. De nummer zeventien van de competitie vormt de nieuwe tegenstander in d veertiende speelronde van de competitie. Na drie keer een gelijkspel op rij, is de hoofdmacht er alles aan gelegen om weer een driepunter aan de ongeslagen reeks toe te voegen.

Drie trainingen

Het vlaggenschip werkt deze week drie trainingen af. Op maandag-, dinsdag- en donderdagavond wordt om 19.45 uur getraind op het hoofdveld. Zaterdag wacht vervolgens de wedstrijd om 14.30 uur, op onze eigen thuisbasis.

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer