G.V.V.V. legt ‘eigen’ Justin Spies met nieuw contract twee jaar langer vast

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft het aflopende contract van Justin Spies voor de komende twee seizoenen verlengd. De verbintenis met het talent uit de eigen opleiding liep tot medio 2024, maar is door de nieuwe overeenkomst gecontinueerd tot medio 2026.

Dat kwamen de middenvelder en technische commissie deze week overeen. Justin Spies (Veenendaal, 12 april 2001) doorliep sinds 2006 de jeugdopleiding van G.V.V.V. en zag zijn ontwikkeling in 2018 beloond worden met een debuut in het eerste elftal. In 2020 tekende de 22-jarige Veenendaler een contract in het vlaggenschip van de vereniging, waar hij nu al vier seizoenen onderdeel van uitmaakt.

Spies miste in zijn vierjarige periode tot dusver nagenoeg geen duel en kwam daardoor al 96 officiële wedstrijden voor G.V.V.V. uit. Met zijn werklust en ijver stelde de speler zijn positie op het middenveld veilig en kan hij dit seizoen rekenen op een basisplaats in de formatie van trainer Gery Vink. Met de nieuwe overeenkomst blijft Justin Spies in ieder geval ook de komende twee seizoenen onderdeel van het eerste elftal, tot medio 2026.

De Boer: ‘Verlenging een logisch gevolg’

Voor technisch manager Rob de Boer is het niet meer dan logisch dat het contract met Justin Spies is verlengd. “Justin is een jongen van de club. Het is mooi dat hij een basisplaats heeft. Jongens van de club met een basisplaats verlengen met twee jaar is dan een logisch vervolg. Nu moet hij er zelf voor zorgen dat hij basisspeler blijft. Het is mooi om iemand vanuit de eigen jeugd te kunnen verlengen”, sluit De Boer trots af.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer