G.V.V.V. loot thuiswedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen in volgende bekerronde

  • Het eerste

G.V.V.V. speelt in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker op eigen veld tegen N.E.C. Nijmegen. Dat was het resultaat van de loting zaterdagavond. De wedstrijd wordt gespeeld op 19, 20 of 21 december.

Het duel is voor G.V.V.V. de derde opvolgende thuiswedstrijd in de TOTO KNVB Beker dit seizoen. Eerder versloegen de blauwhemden in de tweede kwalificatieronde BVV Barendrecht (5-2) en werd afgelopen dinsdag eerstedivisionist Telstar met lege handen naar huis gestuurd (1-0). Nu is het dus aan eredivisionist N.E.C. Nijmegen om onder de lichten van sportpark Panhuis de strijd aan te gaan.

De ploeg van Rogier Meijer rekende afgelopen week af met Roda JC (5-3), waardoor het zich wist te plaatsen voor de tweede bekerronde. In de competitie bezet N.E.C. momenteel de twaalfde positie, met negen punten uit negen duels. De Nijmegen Eendracht Combinatie won twee competitieduels, speelde drie keer gelijk en verloor de andere vier wedstrijden.

Speeldatum volgt

Het bekertreffen met N.E.C. Nijmegen wordt gespeeld op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 21 december. De speeldatum en aanvangstijd worden binnenkort bekendgemaakt via onze website en socials.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer