Ilias Latif keert terug op het veld in laatste fase van herstel

  • Het eerste

Ilias Latif verscheen vorig weekend voorafgaand aan de wedstrijd tegen Noordwijk weer op het veld. De spits doorloopt momenteel de laatste fase van zijn herstel en is binnenkort weer beschikbaar voor trainer Gery Vink. 

Na een opgelopen blessure op het trainingsveld, moet de aanvaller noodgedwongen al weken vanaf de zijlijn toekijken hoe zijn medespelers de successen behalen. Gelukkig is er voor Latif ook genoeg te vieren, want hij verscheen vorige week weer op het trainingsveld om aan te sluiten bij de groepssessies en kon ook voorafgaand aan het duel tegen Noordwijk herstellen op het kunstgrasveld.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer