Ilias Latif keert terug op het veld in laatste fase van herstel

  • Het eerste

Ilias Latif verscheen vorig weekend voorafgaand aan de wedstrijd tegen Noordwijk weer op het veld. De spits doorloopt momenteel de laatste fase van zijn herstel en is binnenkort weer beschikbaar voor trainer Gery Vink. 

Na een opgelopen blessure op het trainingsveld, moet de aanvaller noodgedwongen al weken vanaf de zijlijn toekijken hoe zijn medespelers de successen behalen. Gelukkig is er voor Latif ook genoeg te vieren, want hij verscheen vorige week weer op het trainingsveld om aan te sluiten bij de groepssessies en kon ook voorafgaand aan het duel tegen Noordwijk herstellen op het kunstgrasveld.

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer