Laatste week Grote Clubactie: jeugdleden behalen nu al recordverkoop

  • Opleiding

De laatste week van De Grote Clubactie is aangesproken. Nog tot en met 13 november kun jij kans maken op prachtige prijzen en tegelijkertijd de club steunen. Nog geen lot of superlot gekocht? Je bent nog niet te laat.

Terwijl de actie nog een week duurt, is de vereniging nu al ontzettend blij met de opbrengst die gerealiseerd is. Alle jeugdleden verkochten met elkaar al bijna achthonderd loten. Een recordaantal voor de vereniging, waardoor een flink bedrag ten goede komt aan de vereniging waarmee diverse ambities verder worden gerealiseerd.

Nog geen lot? Je bent op tijd

Het team en de drie spelers die de meeste loten verkopen krijgen na afloop van de actie mooie prijzen. De verkoop van de loten kan nog tot en met 13 november en dus is er voor iedereen nog veel kans om mee te doen om de prijzen.

Zondag stond het totaal aantal verkochte loten op een prachtig totaal van 717 stuks, wat voor de club een directe opbrengst van €1.720,80 betekent. Geweldige cijfers, terwijl de actie nog een week duurt. Het doel van de actie is door de club gesteld op €2.000 en er is groot vertrouwen dat het bedrag gehaald wordt.

Superloten

Jeugdige leden kunnen meteen grote stappen zetten naar de prijzen door superloten te verkopen. Een superlot bevat vijftig loten, waarmee de koper vijftig keer kans maakt op de prijzen. Door een superlot te verkopen, gaat €120 rechtstreeks de clubkas in. Een koper kan loten uit het superlot ook uitdelen aan relaties, personeel of klanten. Wil jij een lot of superlot kopen? Klik dan op de link of neem contact op met een enthousiast jeugdlid.

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer