Niet in de rij? Haal jouw tickets voor Jong Almere-thuis nu

  • Het eerste

Niet in de rij voor de sportparkkassa’s aansluiten en meteen doorlopen? Haal jouw tickets voor onze volgende wedstrijd tegen de beloften van Almere City FC dan nu al online. Dat scheelt wachten, handig! 

Na het gelijkspel tegen FC Lisse bevindt de hoofdmacht zich in de subtop van de tweede divisie. Jong Almere City vinden wij terug in het rechterrijtje met acht punten uit negen wedstrijden. De beloften uit Flevoland versloegen vorig weekend Quick Boys met 2-0 en dus is de ploeg van trainer Gery Vink gewaarschuwd.

Haal jouw tickets nu

Zin in een lekker voetbalmiddagje op Panhuis? Haal jouw tickets dan nu alvast online. Net zo makkelijk, want je loopt bij de ingang zo door. Het is niet nodig om je ticket te printen, wij scannen de QR-code eenvoudig vanaf jouw mobiele apparaat. Volwassenen betalen €10 voor een ticket, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af.

Wij rekenen op jouw steun

Samen met jou behalen we onze grootste successen en dus rekenen we ook zaterdag op jouw aanwezigheid langs de lijn om de ongeslagen reeks in de tweede divisie te continueren. De kassa’s openen om 13.00 uur, we trappen af om 14.30 uur. Tot zaterdag!

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer