Taoufik Adnane verlengt contract en gaat voor vijftiende seizoen

  • Het eerste

Het aflopende contract van Taoufik Adnane is opnieuw verlengd. De 38-jarige vleugelverdediger zette deze week zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst, waardoor hij bevestigde ook zijn vijftiende seizoen in de hoofdmacht te gaan spelen.

Als meer dan vertrouwd gezicht heeft Taoufik Adnane (Rhenen, 31 oktober 1985) aan de clubleiding laten weten zijn overeenkomst bij G.V.V.V. met nog een jaar te verlengen, waardoor hij tekent voor zijn vijftiende seizoen in het eerste elftal van de vereniging. De linksback speelde, verdeeld over twee periodes, in totaal 357 officiële wedstrijden voor de club.

Met zijn 38-jarige leeftijd is de linkervleugelverdediger op basis van zijn ervaring en voetballende kwaliteiten ook dit seizoen weer een vaste waarde in het elftal van trainer Gery Vink. De sympathieke linkspoot tekende vorig jaar na de promotie naar de tweede divisie als een van de laatsten bij, maar toont dit seizoen aan dat zijn aflopende verbintenis gerust eerder kon worden verlengd.

De Boer: ‘Wij zien genoeg redenen’

Technisch manager Rob de Boer is onder de indruk, erkent hij: “Hij is 38 jaar, maar weet van geen ophouden. Op dit moment laat hij zien nog goed mee te kunnen komen. Hij speelt iedere week basis en speelt naar tevredenheid.” In overleg met Adnane kwamen zij snel tot een akkoord. “Wij zien ook geen reden om niet te verlengen. Leeftijd is maar een getal. De testen die wij maandelijks afnemen tonen aan dat Taoufik nog heel fit is. Genoeg redenen om hem een jaar langer te houden.”

Met de verlenging van Taoufik Adnane heeft de technische commissie de vierde verdediger voor volgend seizoen gecontracteerd. Eerder tekenden Mitch Willems, Barry Maguire, Genrich Sillé, Justin Spies, Quiermo Dumay en Mart de Jong al een overeenkomst tot en met in ieder geval 2025.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer