Ticketbox gesloten in aanloop naar ontmoeting met Kozakken Boys

  • Het eerste

De online ticketbox voor de wedstrijd G.V.V.V. – Kozakken Boys blijft gesloten. Het is daarom voor deze wedstrijd niet mogelijk om vooraf al jouw kaartje te kopen. Losse verkoop aan de sportparkkassa’s is zaterdag onder voorwaarden mogelijk.

Op sportpark Panhuis ontvangt G.V.V.V. dit weekend Kozakken Boys. De ontmoeting met de nummer zeventien van de competitie wordt om 14.30 uur in beweging gebracht door arbiter Visser. Wij rekenen op jouw steun om de blauwhemden na drie puntendelingen weer met de volle buit van het veld te laten gaan.

Bezoekersvak ingericht

Voor onze bezoekers van Kozakken Boys is een apart bezoekersvak ingericht. De entree en kaartverkoop is gescheiden van de reguliere toegang en verkoop. Daarom is de online ticketbox voor supporters van G.V.V.V. gesloten. Samen met Kozakken Boys controleren wij morgen op toestroom via de normale ingang en kunnen supporters geweigerd worden.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer