Trainer Gery Vink en selectie genomineerd voor Veenendaals sportgala

  • Het eerste

Trainer Gery Vink en de A-selectie van seizoen 2022/2023 zijn genomineerd voor het Veenendaalse sportgala. De oefenmeester en spelers behaalden een knappe prestatie door te promoveren naar de tweede divisie en zijn daardoor genomineerd op het lokale bal.

Dat heeft Sportservice Veenendaal aan de club laten weten. De jury heeft de keuzes gemaakt op basis van input vanuit de bevolking, sportclubs en eigen onderzoek. Het kwam tot zeven verschillende categorieën waarin het per categorie drie teams of personen heeft genomineerd. Jij kan nu stemmen om ervoor te zorgen dat zowel Gery Vink als de selectie die promoveerde daadwerkelijk in de prijzen vallen op het sportgala, dat plaatsvindt op 5 januari 2024.

Naast Gery Vink zijn ook Hicham Saidi (ZVC Veenendaal) en Marcel Verhaar (Team Verhaar kickboksing) genomineerd als ‘Trainer/Coach van het jaar’. Bij de categorie ‘Sportploeg van het jaar’ zijn naast de selectie ook ZVC Veenendaal en SKF Tafeltennis heren genomineerd. Breng jouw stem op onze oefenmeester en selectie nu uit via deze link. Daar vind je ook alle andere nominaties.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer