Tweede succesvolle veilingavond vol topitems brengt recordbedrag op

  • De club

De tweede veilingavond van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn is uitgelopen tot een groot succes. Op een sfeervolle locatie boden ruim honderd aanwezigen mee naar een recordopbrengst van liefst €85.000, waarvan ook een deel ten goede komt aan Support Casper.

Na een opening door Erik van Muiswinkel en het bieden op de eerste 25 kavels zat de sfeer er al gelijk goed in. Vervolgens was het woord aan Hans van Breukelen. ‘De Breuk’ maakte voor aanvang al indruk bij de organisatie door mee te helpen met het opbouwen van de veiling. Tijdens zijn speech kreeg hij de zaal later die avond muisstil. Hij vertelde hoe hij van geboren verliezer een gemaakte winnaar werd.

Indrukwekkend was hoe hij als ambassadeur van Support Casper vertelde over zijn vrouw Karen. “Dertien jaar geleden overleed zij aan alvleesklierkanker. Ze leeft voort in mij en in onze kinderen. Dat komt vooral door de levenslessen die zij ons heeft meegegeven. Door haar ziekte hebben we naar haar afscheid toe kunnen leven.”

‘Ze keek altijd wat wel kon’

“Hoe ziek ze ook was, ze bleef ons voorhouden dat het leven te mooi is om niet geleefd te worden. Ze keek altijd naar wat nog wel kon. Op het laatst kon ze nog geen honderd meter meer lopen, maar fietsen lukte nog wel. Dan stapten we samen op de fiets naar het terras en dronken een trappistenbiertje.”

De bezoekers van de veiling maakten een prachtig gebaar om met elkaar een reclamebord van grote waarde aan Support Casper te schenken. Andere topitems bleken een week vakantie in een luxe villa op Curaçao, VIP-bezoeken aan buitenlandse voetbalwedstrijden en een luxe boxspring. Iedereen ging wel met iets leuks naar huis.

Een geweldig resultaat

Aan het einde van de avond kon de cheque met een prachtig bedrag worden getoond. De itemverkoop, loterij, ballonnenactie en advertenties hadden bruto €85.000,- opgebracht. Een geweldig resultaat, waar we enorm trots op zijn. Een groot woord van dank aan onze vrijwilligers, sponsors, itemsponsors en adverteerders. 22 november overhandigen we een cheque met een mooi bedrag aan Dr. Casper van Eijck.

Fotografie: © OHMYGAAB

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer