Vlaggenschip legt focus op ontmoeting met koploper Spakenburg

  • Het eerste

Het eerste elftal werkt deze week toe naar de ontmoeting met en bij koploper SV Spakenburg. De ploeg van trainer Gery Vink werkt middels drie trainingen toe naar speelronde vijftien. Dit is het weekprogramma. 

De trainingsweek zal maandagavond uiteraard starten met een lach, ruim 48 uur na de overwinning op Kozakken Boys. Met tien man trok G.V.V.V. zaterdagmiddag de volledige buit over de streep en houdt het aansluiting met de top in de tweede divisie. In dat kader staat zaterdag een interessant affiche op het programma, als de blauwhemden op bezoek gaan bij koploper SV Spakenburg.

Drie trainingen

De hoofdmacht traint op maandag-, dinsdag- en donderdagavond op eigen veld. Alle sessies beginnen om 19.45 uur. Zaterdag is de aftrap in het vissersdorp op de blauwe zijde van de Westmaat om 15.00 uur.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer