Vlaggenschip zaterdagavond in de koker voor loting tweede ronde

  • Het eerste

G.V.V.V. zit bij de laatste 32 van het bekertoernooi. De blauwhemden stelden zich na de 1-0 zege op Telstar zeker van een plekje in de tweede ronde en zitten zaterdagavond in de koker tijdens de loting voor die wedstrijden. 

Na de eerdere bekerzege op BVV Barendrecht en nu dus op Telstar gaat G.V.V.V. voor de tweede keer dit seizoen in de koker voor de volgende bekerronde. Net als tijdens de vorige loting vindt dat ook nu weer plaats in het programma De Eretribune op ESPN. Die uitzending is zaterdagavond, als rond 23.00 uur de loting wordt verricht.

Op wie hoop jij?

De tweede ronde bestaat uit de winnaars van de eerste ronde en de betaald voetbalorganisaties met Europese verplichtingen. Ajax, AZ, FC Twente, Feyenoord en PSV nemen vanaf deze ronde deel aan het bekertoernooi. Het thuisvoordeel voor amateurs is niet meer van toepassing in de tweede ronde. Dat betekent dat het lot bepaalt hoe de wedstrijden worden gespeeld. Op wat voor tegenstander hoop jij?

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer