Aangepaste openingstijden clubhuis en sportpark tijdens de winterstop

  • De club

De horeca is tijdens de winterstop op aangepaste tijden geopend, doordat er niet wordt getraind en er geen wedstrijden worden gespeeld. Uiteraard blijven er momenten om met elkaar samen te komen in het clubhuis. 

Tot dinsdag 2 januari zijn de openingstijden van de horeca aangepast. Tijdens de donderdagavond (19.00 uur tot 23.00 uur) en zaterdagmiddag (14.00 uur tot 18.00 uur) openen wij de deuren, op alle andere momenten is het clubhuis gesloten. Als de A-selectie vanaf 2 januari de voorbereiding op de tweede seizoenshelft hervat, worden de openingstijden weer verruimd.

Ander nieuws

Word jij de club commentator van G.V.V.V?

De club | 20 juli 2024
Lees meer

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 19 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer