Aangepaste openingstijden clubhuis en sportpark tijdens de winterstop

  • De club

De horeca is tijdens de winterstop op aangepaste tijden geopend, doordat er niet wordt getraind en er geen wedstrijden worden gespeeld. Uiteraard blijven er momenten om met elkaar samen te komen in het clubhuis. 

Tot dinsdag 2 januari zijn de openingstijden van de horeca aangepast. Tijdens de donderdagavond (19.00 uur tot 23.00 uur) en zaterdagmiddag (14.00 uur tot 18.00 uur) openen wij de deuren, op alle andere momenten is het clubhuis gesloten. Als de A-selectie vanaf 2 januari de voorbereiding op de tweede seizoenshelft hervat, worden de openingstijden weer verruimd.

Ander nieuws

Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

De club | 15 april 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer