Ambitie als scheidsrechter? Dit is het moment om er wat mee te doen

  • Opleiding

Ieder weekend zorgt een enthousiaste groep scheidsrechters ervoor dat alle wedstrijden door kunnen gaan. Dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar een arbiter aanstellen is niet altijd makkelijk. Kom het korps versterken!

Let jij tijdens een voetbalwedstrijd vaak op de scheidsrechter en is het wel eens door je hoofd geschoten om in die rol actief te worden? Dan is dit het moment. Als scheidsrechter zorg jij er wekelijks samen met een enthousiaste groep voor dat de tientallen teams heerlijk kunnen genieten van de leukste sport die er is. Om de toename in teams ook qua arbitrage bezet te krijgen, zoeken wij nieuwe leidsmannen en -vrouwen.

Uitgebreide begeleiding en cursussen

Meld je bij Ed Meulenbroek als jij wel oren hebt naar die rol of als je meer informatie wil. De club verzorgt ieder seizoen een cursus en uitgebreide begeleiding, zodat jij met een bak kennis zelfverzekerd aan de slag kunt. Tot snel, wij leggen de fluit en kaarten vast klaar.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer