Blue Fellas verrassen Taoufik Adnane met speciaal spandoek

  • Het eerste

Supporters van Blue Fellas hebben Taoufik Adnane woensdagavond verrast voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen. De groep had voor de hoofdmacht, maar in het bijzonder voor Taoufik Adnane, een spandoek opgehangen als support voor het duel in het toernooi.

Bij het betreden van het sportpark werd de aanvoerder opgehouden om vervolgens onder begeleiding naar het hoofdveld gebracht te worden, waar het spandoek aan hem tentoon werd gesteld. Zichtbaar geëmotioneerd aanschouwde Adnane het spandoek, waarna hij de supporters bedankte voor hun inspanning.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer