Gery Vink en drietal spelers verrast JO11-1 na kampioenschap

  • Opleiding

Hoofdtrainer Gery Vink en drie selectiespelers verrasten zaterdagochtend de kersverse kampioenen van de JO11-1 met hun felicitaties. Vol bewondering namen de jonge talenten de schouderklopjes in ontvangst.

Net teruggekomen uit Amersfoort liepen zij breedlachend het sportpark op als ware kampioenen. Met een ongeslagen reeks van zes wedstrijden in de hoofdklasse, waren zij kort daarvoor kampioen geworden op bezoek bij Hoogland.

Toen zij het clubhuis binnenliepen, werden zij opgewacht door hoofdtrainer Gery Vink, Quincy Veenhof, Justin Spies en Mart de Jong die de kampioenen feliciteerde en alle tijd maakten voor een groepsfoto. Tevens had Vink nog een woordje klaar voor deze jonge toppers.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

VACATURE: Hoofdtrainer J017-1 GVVV 

Opleiding | 14 juni 2024
Lees meer

JO11-1 succesvol op diverse toernooien

Opleiding | 13 juni 2024
Lees meer

JO12-2 winnaar op het Gerard Willemse toernooi

Opleiding | 09 juni 2024
Lees meer