G.V.V.V. bereikt overeenstemming met Jan van Willige over nieuw contract

  • Het eerste

Jan van Willige heeft zijn aflopende contract in het eerste elftal van voetbalvereniging G.V.V.V. verlengd. De 24-jarige tekende deze week een nieuwe tweejarige overeenkomst, tot medio 2026.

Door de contractverlenging gaat Jan van Willige (Bunschoten-Spakenburg, 3 augustus 1999) zijn vierde en vijfde seizoen in het vlaggenschip van de vereniging tegemoet. Zijn overstap van NSC Nijkerk naar G.V.V.V. in 2021 leek op papier groot, maar was in de praktijk een uitstekend vervolg in de ontwikkeling van de twintiger. Hij veroverde snel een plek onder de lat en kroonde zich in de jaren daarna steeds opnieuw tot eerste doelman.

Met 78 officiële wedstrijden in het eerste elftal miste Van Willige door blessureleed alleen in de eerste periode van seizoen 2022/2023 een paar wedstrijden, maar verdedigde verder nagenoeg alle officiële wedstrijden het doel sinds zijn komst naar Veenendaal. De talentvolle doelverdediger sloot deze week een nieuwe overeenkomst, waardoor hij tot minimaal 2026 aan G.V.V.V. verbonden blijft.

De Boer: ‘Het is een betrouwbare keeper’

Technisch manager Rob de Boer koos bij Jan van Willige voor een tweejarige verlenging. “Hij is nog jong en doet het goed. Wij hebben daarom zijn contract met hem twee seizoenen verlengd. Het is een betrouwbare keeper en dus waren wij er snel uit om hem langer binnenboord te houden.”

Met de verlenging van Jan van Willige heeft de technische commissie de negende speler voor volgend seizoen gecontracteerd. Eerder tekenden Danny de Leeuw, Taoufik Adnane, Mitch Willems, Barry Maguire, Genrich Sillé, Justin Spies, Quiermo Dumay en Mart de Jong al een overeenkomst tot en met in ieder geval 2025.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer