G.V.V.V. lanceert unieke armband als geschenk voor de feestdagen

  • De club

Vind je het altijd lastig wat je als cadeau tijdens Kerst moet vragen of moet geven? Dan hebben wij nu de oplossing. Verras je vriend, man, zoon of andere blauwen met deze unieke armband voorzien van edelstenen en een eigen G.V.V.V. sluiting. 

Na het schenken van de promotiering door Luis & Freya en KeK Juwelier Veenendaal aan aanvoerder Taoufik Adnane, zijn wij in de samenwerking met hen nu tot opnieuw een uniek item gekomen. De prachtige blauwe armband voorzien van edelstenen en een sluiting met woordmerk ‘G.V.V.V.’ en oprichtingsjaar 1947 is de nieuwe must-have voor alle blauwen.

Deze armband met edelstenen is hét cadeau voor de feestdagen. Leuk om te vragen en nog leuker om te geven! Of je het nu draagt bij je trainingspak, vrijetijdskleding of zakelijke outfit. Dit sieraad staat overal bij en kan dus echt niet in jouw collectie ontbreken. De armband wordt gemaakt in vier verschillende maten en is per direct leverbaar. Uiteraard krijg je garantie op de kwaliteit, het bandje en de sluiting.

Bestel dit sieraad nu

Moet jij deze armband echt hebben? Bestel de jouwe dan nu of voeg hem toe aan jouw verlanglijst en stel anderen op de hoogte van dit prachtige sieraad.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Word jij de club commentator van G.V.V.V?

De club | 20 juli 2024
Lees meer

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 19 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer